Atemptat a la llibertat, atemptat als Països Catalans


Davant el cessament de les emissions de TV3 al País Valencià, l’equip Criteri vol manifestar la seva més absoluta i enèrgica protesta per la pèrdua d’una de les eines fonamentals de la llengua i la cultura catalanes, i denunciar aquest greu atac a la llibertat d’expressió i d’informació; un dels més greus ocorreguts els darrers anys en l’Europa contemporània contra la pluralitat lingüística, cultural i comunicativa.

Criteri, a més, com a impulsora de la campanya ‘Per una televisió d’àmbit nacional’ que va recollir més de quaranta mil adhesions a la xarxa, creu que aquest fet d’extrema gravetat no només és responsabilitat de la política genocida contra la llengua del Partit Popular, sinó també de tots aquells que per activa o per passiva, han permés que s’arribés a aquesta situació.

Davant aquests fets, volem mostrar la nostra solidaritat amb Acció Cultural del País Valencià i animem als catalans d’arreu a mantenir-se ferms, ara més que mai, en la defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes.

CAMPANYA: No al tancament de TV3 al País Valencià – Solidaritat amb ACPV (Facebook)

Una resposta a Atemptat a la llibertat, atemptat als Països Catalans