elsCòmplices

Projectes, col·lectius o iniciatives amigues de Criteri

Col·lectiu Emma

bloc del col·lectiu

El Col·lectiu Emma és un grup de catalans que vol que el món ens conegui com som, no com diuen que som. Per això vol respondre a visions esbiaixades que es doni sobre els catalans a la premsa internacional.

Media.cat

web

Media.cat és una iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils que respon a uns dels seus objectius fundacionals: treballar en la difusió i la defensa d’un periodisme rigorós i un espai comunicatiu propi.

Cercle Català de Negocis

web

El Cercle Català de Negocis és una associació empresarial independent sense ànim de lucre, constituïda l’any 2008, que té com a objectiu final ésser un grup de pressió decisiu per l’assoliment d’un estat propi per la nació catalana en un horitzó a curt termini.

Contrastant

web

El col·lectiu Contrastant vol oferir una lectura dels mèdia. Amb les eines que ens proporciona l’anàlisi del discurs i la sociologia de la vida quotidiana volem desvetllar alguns discursos que es vehiculen a través dels mitjans de comunicació.

Institut Ignasi Villalonga

web

L’Institut d’Economia i Empresa Ignasi Villalonga és una institució que agrupa empresaris, professionals i institucions de Catalunya, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i de la Catalunya Nord amb la intenció de fomentar la cooperació entre les regions del Mediterrani nord-occidental, a partir d’unes coincidències històriques, lingüístiques, socials, i de mentalitat empresarial.

Institució Joan Fuster

web

La Institució Cívica i de Pensament Joan Fuster (IJF), entitat promotora de l’Assemblea de Regidors (AdR), és, fonamentalment, un fòrum d’anàlisi i col·laboració obert a tots els municipis de l’àrea lingüística catalana; és a dir, de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, la Catalunya Nord, Andorra, la Franja de Ponent i l’Alguer.

Marxa de Torxes

web

La Marxa de Torxes és una acte d’àmbit nacional per reivindicar la independència del nostre poble. Vol ser l’expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional del poble català. Un acte que estimuli el nostre caràcter col·lectiu, que ens mostri com el poble que volem seguir essent i que mostrem amb orgull.

La nostra televisió

web

La nostra televisió la fan un grup de persones que desitgen que millori la qualitat lingüística a Televisió de Catalunya. La televisió catalana hauria de ser un dels pilars de la nostra identitat, i una eina de transmissió i normalització de la nostra llengua.

ESCACC

web

L’Espai Català de Cultura i Comunicació (ESCACC) treballa amb l’objectiu de contribuir a la normalització de la indústria cultural i mediàtica catalana. Per fer-ho, impulsa projectes i activitats en el camp de la innovació, l’estratègia i la formació, al costat de les empreses i els agents del sector.